Beste Bank

Het is niet eenvoudig om een antwoord te krijgen wat de Beste Bank is, nieuwe wegen worden geopend en de kritische vragen komen al snel naar boven toe. Wanneer we goed gaan kijken wat er allemaal gaande is bij het bankwezen, kunnen we niets anders concluderen dan verontrustende constateringen. Het huidige stelsel kan niet meer in deze huidige tijd en moet nodig worden hervormd. Het stabiele financiële systeem is verder weg dan ooit, het bestaat alleen uit een enorme schuldenberg die nooit meer op te lossen is.

Beste Bank

Met andere ogen kijken naar het bankwezen

Door de opkomst van de Bitcoin is er een verschuiving gaande, mede ingezet door de komst van de blockchain technologie. Het is niet meer afwendbaar voor de banken en het totale geldwezen. Om wegwijs te worden in de cryptomarkt is Beste Bank een kennisbank waar je heel veel informatie vanaf kunt halen. Nieuwe technieken zijn in opbouw, mogelijk kunnen de technieken worden gebruikt voor een nieuwe vierde revolutie. Maar voordat we zover gaan moeten we eerst alle kennis vergaren over de bitcoin.

Beste Bank

Torenhoge schulden bij het reguliere systeem

Het complete bankwezen heeft te maken met een torenhoge schuldenberg die zij niet meer te boven komen. Waar voorheen geld in handen was van het volk zijn het nu de grootmachten die bepalen wat er gebeurd in de financiële wereld. negatieve rente is een bedreiging voor de financiële markten en de economie. Beste Bank is ermee eens dat sparen niet aantrekkelijk is als je er geld op toe moet leggen. Dit is mede afhankelijk van het feit of je geld nog wel veilig staat op de bank.