Hulp bij schulden

Hulp bij schulden hoeft niet altijd te betekenen dat je direct hulp nodig hebt, ook zonder in de schulden te zitten is een goed financieel advies altijd nuttig. Wat kun je anders doen, en wat is voordeliger voor je eigen financiële huishoudboekje. De experts van Financieel Adviesbureau Deco weten alle ins en outs wat betreft het voeren van een financieel dagboek. Maar heb je wel schulden en wil je daar op een goede manier zo snel mogelijk vanaf ook dan ben je welkom. 

Oplopende schulden

Samenwerken met een specialist

Heb je besloten dat je hulp bij schulden wilt dan word je gekoppeld aan een specialist die je gaat begeleiden. Afhankelijk van je persoonlijke situatie wordt er bekeken wat de stappen erna zijn die gedaan moeten worden. Is het zaak dat er zo snel als mogelijk wordt gehandeld dan gaan we dat natuurlijk doen. Na het plan van aanpak te hebben gemaakt is het zaak zo snel mogelijk de desbetreffende schuldeisers te informeren over de situatie. Dit brengt in veel gevallen al de nodige rust met zich mee.

Controle krijgen

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het bij hulp bij schulden blijft, na het hele traject is het mogelijk dat je nog begeleiding krijgt om alles in goede orde te laten verlopen. Je hebt wel zeggenschap over je eigen financiën, maar Deco begeleid je zodat je niet weer in dezelfde problemen komt. Niets is een fijner gevoel dan financieel alles op orde te hebben, ook met het oog op de toekomst.