Nu we na alle corona perikelen weer moge kun je weer terecht voor interieuradvies op maat bij Interieuradvies Groningen. Interieuradvies Groningen werkt zoveel mogelijk op afspraak om drukte en daarmee verspreiding van het virus, te voorkomen. Je kunt natuurlijk ook vragen of één van de adviseurs bij je thuis komt voor advies. Kom je naar een van de interieuradviseurs van Interieuradvies Groningen dan vragen we je om enkele zaken mee te nemen. Als eerste willen we graag een plattegrond met alle maten van de ruimte of ruimtes waar je advies voor wilt. Maak foto’s van het interieur zoals het er nu uitziet. Probeer daarbij de kleur zo goed mogelijk weer te geven of neem anders kleuren monsters mee. Je kunt daarvoor een kleurenwaaier gebruiken of kleurmonsters halen in een bouwmarkt. Maak een moodboard waarop je meubels en accessoires plaatst die je mooi vind.

Een interieuradvies Groningen zorgt voor rust en ruimte in je huis

Een interieuradviseur weet alles over interieur, stijlen, meubels en kleuren. Een passend advies kan alleen gemaakt worden met hulp van jou of jullie. Het interieur moet voldoen aan jou of jullie wensen. De één houdt van kleur, de ander wil het liefst alles zo wit mogelijk. Echt belangrijk is dat het interieuradvies zorgt voor rust en ruimte in je huis en van je huis een thuis maakt. Iedereen heeft een andere smaak en daarom krijgt elke ruimte een eigen sfeer. Je kunt de sfeer die gaat ontstaan tijdens het advies bekijken op een 3D voorstelling. Onze interieuradviseurs hebben de nodige expertise in huis en met een eigen visie en jouw of jullie wensen ontstaat een unieke, sfeervolle ruimte. Pas als jij of jullie tevreden zijn met wat je ziet op de 3D voorstelling zijn zij dat ook.

Kom eens kijken wat we voor jouw interieur kunnen betekenen

Natuurlijk ken je jouw eigen smaak en weet je goed wat je wel en wat je niet mooi vind. Maar in een winkel zien banken er bijvoorbeeld kleiner uit dan wanneer ze bij jou thuis in de kamer staan. Ben je op zoek naar gordijnen in een passende kleur en denk je die gevonden te hebben? Het kan dan toch zo zijn dat de kleur net niet de kleur is die je bedoelde. Daarom vragen de adviseurs van Interieuradvies Groningen je enkele zaken mee te nemen en om een goede plattegrond van de ruimte. Bij interieuradvies Groningen kun je rondkijken of ze meubels, vloerkleden, gordijnen of andere raambekleding hebben die je mooi vind. In eerste instantie gaat het om het model, de kleur en de stof kun je in de meeste gevallen aanpassen aan je eigen smaak.

Een goed interieurplan is de basis voor een droominterieur

Bij interieuradvies Groningen maken we met jouw persoonlijke wensen een 3D voorstelling. In deze 3D voorstellen plaatsen we alle meubels je wilt houden en voegen daar de nieuwe meubels en eventueel de raambekleding of vloerbekleding aan toe. Zo kun je direct zien of de meubels passen. De interieuradviseur zal kleuren en vormen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen om zo tot komen tot een ruimte die rust uitstraalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *