Bitvavo, een exchange platform om digitale valuta te bemachtigen. Het wordt gebruikt en aangeraden door sites al yieldt. Het fijnst is om een cryptovaluta snel te hebben en ook weer door te kunne verkopen op het moment dat het de desbetreffende persoon een goed moment lijkt. Hierdoor moeten de transacties soepel en spoedig verlopen. Volgens Yieldt is dit het geval en is Bitvavo betrouwbaar. Mocht een valuta erg laag zijn kan er daarom meteen ingekocht worden, als de persoon denkt dat dit goed is, en ook weer snel worden doorverkocht als het piekt. Ook kunnen er dingen gekocht worden met cryptovaluta, dus als er een mooi iets voorbij komt, en de persoon wil dit door middel van cryptovaluta bemachtigen kan dat, als de crypto snel bemachtigd wordt. 

Verschillende soorten investeringen

Beleggen kan op vele manieren. Om te beginnen zijn er obligaties, dit zijn schuldbewijzen, investeren in een obligatie heeft weinig risico, want het minimumbedrag komt terug, maar het rendement zal ook niet gek hoog zijn. Een aandeel daarentegen kan wel een hoop rendement mee brengen, maar daar staat meer risico tegenover, er kan geselecteerd worden op weinig risico, maar over het algemeen is er dan ook weinig rendement. Er kan ook in aandelenportefeuilles worden geïnvesteerd, als een persoon bijvoorbeeld een goede aandelenportefeuille heeft kan iemand daarin investeren en een beetje meeprofiteren. Vastgoed is ook een goede investering, hierbij koopt iemand een huis en verhuurd dat, hoog rendement, maar erg duur. 

Wat is crypto eigenlijk

Crypto valuta is een digitale valuta, waar ook mee betaald kan worden. Daarnaast is het ook veel gebruikt om in te beleggen en investeren. Het is gebaseerd op vertrouwen, dus er zit een zeker risico aan. Mocht het vertrouwen wegvallen, valt de munt in principe ook weg, want de waarde daalt dan enorm. Omdat het zo risicovol is hanteren de meeste brokers voor crypto een limiet. Het is een lucratieve eenheid, maar ook een zeer onzekere en risicovolle. Daarom is het handig om er goed in te verdiepen en de nodige kennis te vergaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *