Financieel

Een gemiddeld huishouden verbruikt zo’n 2.765 kWh per jaar. Dit is omgerekend 620 euro aan stroom wat je verbruikt. In totaal zijn de gemiddelde kosten voor een energierekening maar liefst 1.690 euro! Een behoorlijk hoge prijs waar je het liefst op zou willen besparen. Hiervoor kan je bij Overstappen.nl een energievergelijker invullen. De uitkomst zal tonen of dat je daadwerkelijk hierop kan besparen. 

De eerste stap

Om de energie aanbiedingen te bekijken zal je eerst jouw gegevens in moeten voeren. Hier wordt verder niks mee gedaan. Alleen zo kan jij zien of dat je kunt besparen op jouw maandelijkse energienota! 

Financieel

De tweede stap

Je hebt gezien dat je het elders voordeliger kunt krijgen, maar toch ben je nog niet overtuigd? Kies er dan voor om de energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Hiermee krijg jij precies te zien wat de kosten gaat worden en of dat je dan alsnog niet te veel zal betalen.

De derde en laatste stap

Na diverse aanbieders te hebben vergeleken met elkaar ben je tot de conclusie gekomen dat je bij Oxxio voordeliger uit bent voor hetzelfde. Via de website van Overstappen.nl voer jij in dat je graag wenst over te stappen van energieleverancier. Dit bedrijf zal vervolgens jouw gegevens doorsturen naar de nieuwe leverancier en daar hoef jij verder niks aan te doen! Uiteindelijk zal de nieuwe leverancier contact met je opnemen om het te bespreken en af te sluiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *