Whatsapp business is een speciale vorm van Whatsapp die is ontworpen voor ondernemers. Het is een app die net als de gewone versie van Whatsapp gratis te downloaden is. Door als bedrijf gebruik te maken van Whatsapp business wordt het voor de klanten gemakkelijker om op een laagdrempelige manier in contact te komen met het bedrijf. Whatsapp business lijkt op de gewone variant van Whatsapp. Het grootste verschil is dat Whatsapp business over wat meer functionaliteiten beschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om berichten te automatiseren, sorteren en kunnen ze snel worden beantwoord door het instellen van standaardantwoorden. Verder kan er aan het bedrijfsprofiel ook belangrijke informatie worden toegevoegd, zoals het adres of de contactgegevens van het bedrijf. Een ander voordeel is dat de berichten gelabeld kunnen worden, op deze manier zijn de berichten snel en makkelijk terug te vinden. Het voeren van deze gesprekken via Whatsapp business kan worden uitbesteed.

Whatsapp business en bouwbedrijven.

Wanneer je een project begint ga je altijd opzoek naar het bouwbedrijf dat het beste bij jou en jouw opdracht past. Vaak wordt er dan ook veel onderzoek gedaan naar de verschillende bouwbedrijven. Voor bouwbedrijven is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de mensen zodat zij informatie kunnen vragen wanneer zij deze nodig hebben. Wanneer het bedrijf niet te bereiken is zullen mensen het bedrijf sneller overslaan en verder kijken.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnen komende berichten binnen 30 seconden op te pakken en de mensen zo goed mogelijk verder te helpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de verschillende diensten die het bouwbedrijf kan leveren of mensen die graag een offerte zouden willen ontvangen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar. Indien u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden en naar wat chatkracht voor u kan betekenen bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *